نصب دوربین مداربسته

حسگر نور سنج : حسگر حساس به نوری می باشد که با کم شدن نور محیط LED های مادون قرمز را روشن می کند. در اماکنی مانند آپارتمان ها که تمامی واحد های ساختمان می خواهند از تصاویر دوربین مدار بسته بهرمند باشند دور راه حل وجود دارد1-استفاده از آنتن مرکزی و انتقال تصاویر دوربین مدار بسته بر روی آنتن مزکزی که این امر سبب می شود تا تمامی واحد های ساختمان در تلویزیون خود بتوانند تصاویر دوربین ها راداشته باشند.2-استفاده از مودم که این امر باعث می شود ساکنین با وصل تلفن های همراه خود به wifi مودم بتوانند تصاویر را با نرم افزار مخصوص انتقال تصویر به صورت P2P داشته باشند. این محبوبیت باعث شده است که مشتریان بیشتر تمایل به نصب دوربین های مداربسته با برند داهوات داشته باشند تا برند های دیگر. مرحله اول نیاز به تجربه و نظر کارشناسی دارد که شما در این مرحله حتما می بایست سراغ کارشناسان خبره رفته و از مشاوره آنها بهرمند شوید لذا به همین دلیل اولین مرحله در سفارش دوربین از این شرکت کارشناسی محل و تهیه نقشه شما به صورت رایگان می باشد در این نقشه جایگاه دوربین ها در ساختمان مشخص شده و مسیر های سیم کشی تا دستگاه ضبط تصویر مشخص می شود.

پورت LAN : برای اتصال دستگاه DVR به اینترنت از این پور می توان استفاده نمود. روش دیگر انتقال تصویر دوربین ها انتقال تصاویر تحت وب با استفاده از Ip استاتیک یا ثابت می باشد در این روش شما تصاویر دوربین مدار بسته خود را می توانید بر روی کامپیوتر داشته باشید و از هر محلی دوربین های خود را با استفاده از اینترنت چک کنید. خروجی های ویدئو VGA – HDMI – AV : برای نمایش تصاویر بر روی نمایشگر از این خروجی ها می توان استفاده کرد. دوربین ها را در ارتفاع مناسب نصب کنید : حداکثر ارتفاع استاندارد برای نصب دوربین ها 4 متر می باشد از این ارتفاع بالاتر باعث می شود تا فاصله دوربین تا اجسام بیشتر از استاندارد شده و یک دید از بالا را به شما خواهد داد که سبب مشخص نشدن چهره افراد و مشکلاتی از قبیل دیده نشدن جزئیات می شود. معایب : حجم تصویر برداری بالا و نیاز به حافظه بیشتر برای ضبط تصاویرالبته در مقایسه کلی می توان گفت امروزه استفاده از دوربین های مداربسته آنالوگ منسوخ شده و دوربین های مداربسته HD به صورت کامل جایگزین دوربین های آنالوگ شده اند.کیفیت تصویر در دوربین های آنالوگ با TVL (تی وی لاین ) مشخص می شد و اما در دوربین های HD این کیفیت با MP (مگا پیکسل) سنجیده می شود TVL در حقیقت خط های افقی هستند که تصویر را تشکیل می دهند اما پیکسل ها با استفاده از نقاط ریز و تجمع این نقاط پیکسل در کنار هم تصاویر را تشکیل می دهند و این نوع تصویر برداری در دوربین های دیجیتال و با کیفیت بالا مرسوم می باشد.

گرچه تفاوت قیمت در این برند با برند های دیگر کمی احساس میشود اما کیفیت و برند داهوا این مشکل را پوشش داده است. سیستم و تکنولوژی پیشرفته مخصوص ساخت داهوا این دوربین را از سایر دوربین ها متمایز کرده است. برای تامین برق مورد نیاز دوربین های مداربسته از منابع تغدیه DC استفاده می شود این منابع تغدیه برق شهر (برق AC ) را به برق DC مورد نیاز برای تامین برق دوربین ها و دستگاه DVR تبدیل می کنند. تنظیم دستگاه ضبط تصویر DVR یا NVR و انتقال تصویر بر روی اینترنتدر مرحله آخر نوبت به تنظیم دستگاه ضبط تصاویر میرسد DVR برای دوربین های آنالوگ و HD و NVR برای دوربین های تحت شبکه یا IP می باشد این دستگاه ها قابلیت های بسیار بالایی دارند و می توان زمان فیلم برداری را در آنها تنظیم نمود یا حتی حالت های مختلف تشخیص حرکت، آلارم و بسیاری دیگر از قابلیت هایی که شما می توانید از آنها استفاده کنید را روی این دستگاه ها تنظیم نمود.

نصب دوربین های مدار بسته در محل های مشخص شدهپس از تهیه نقشه نوبت به نصب دوربین های مداربسته در محل های مشخص می شود در این مرحله نیز باید به یکسری نکات توجه کرد که در زیر تعداد مهمی از آنها را نام برده و توضیح می دهیم. دوربین های مداربسته آنالوگ اولین نمونه از دوربین های مداربسته هستند که امروزه کاربرد زیادی ندارند و دوربین های مداربسته HD جایگزین این دوربین ها شده اند از مزایا و معایب این سیستم ها می توان به موارد زیر اشاره نمود. IP : تکنولوژی دیجیتال تصویر برداری در این دوربین ها استفاده شده است که به آنها دوربین های تحت شبکه نیز گفته می شود که موضوع بحث کلاس های دوربین IP هستند. براکت 360 درجه : براکتی که می توان با استفاده از آن دوربین را در جهت افق تا 360 درجه چرخش داده و تنظیم نمود. نقطه نصب مناسبی را انتخاب کنید : در مسر دید دوربین نباید هیچگونه شی یا لامپی باشد تا باعث شود در هنگام تصویر برداری دوربین نقطه دید کوری را داشته باشد. در این قسمت، انتقال تصویر دوربین مدار بسته به گوشی موبایل و کامپیوتر و روش انتقال تصاویر بدون استفاده از اینترنت را توضیح می دهیم.

نصب دوربین برای کارخانه امری ضروری است زیرا با این سیستم مدیر شرکت می تواند در زمان استراحت در دفتر خود، یا در زمان هایی که در کارخانه حضور ندارد تصاویر خطوط تولید و کارکنان خود را در هر لحظه داشته باشد همچنین با نصب دوربین های گردان در سالن های تولید می توانید تمامی گوشه و کنار های سالن را با چرخاندن و کنترل دوربین از راه دور ببینید حتی قابلیت زوم و فوکوس نیز برای شما از راه دور امکان پذیر است. دوربین های مداربسته عموما برای استفاده های امنیتی و نظارتی کار برد دارند و مثال هایی از این کاربردها را در تصاویر بالا مشاهده می کنید که چند نمونه از کاربرد دوربین مداربسته از جمله در مکان هایی که کوره های ذوب آهن وجود دارد و امکان حضور نیروی فردی در نزدیکی آنها بدلیل حرارت نیست و یا کنترل ترافیک و یا کنترل هوشمند تردد برای سازمان های راهنمایی و رانندگی و همچنین نمونه ای از استفاده از دوربین مداربسته در کنترل عبور و مرور فضای یک کارخانه و انتقال تمامی این تصاویر به اتاق های مانیتورینگ می باشد. دوربین مدار بسته تحت شبکه و IP نوعی از سیستم های مدار بسته هستند که در بستر شبکه کار می کنند بدلیل داشتن IP مخصوص برای هر دوربین و دستگاه به آنها دوربین های IP گفته می شود و بخاطر نصب آنها در بستر شبکه به آنها عنوان دوربین های تحت شبکه نیز داده شده است مزیت این سیستم ها کیفیت بسیار بالای تصاویر و معایب آن تاخیر در ارسال تصویر و قیمت بالا می باشد.از دوربین های مدار بسته Ip در پروژه های حرفه ای با وسعت بالا استفاده می شود از دیگر مشکلات این سیستم ها می توان محدودیت کابل کشی با کابل های شبکه نام برد که برای افزایش کابل کشی در آنها باید از بستر فیبر نوری یا انتقال تصویر رادیویی استفاده نمود.

محل اتصال BNC یا کانال های ورودی دوربین : برای دریافت تصاویر ارسالی از طرف دوربین ها از این پورتها استفاده می شود. HD CVI : تکنولوژی اختصاصی منحصر به شرکت داهوا می باشد که در حقیقت زیر شاخه ای از دوربین های HD در آن با کیفیت های 1.3 MP تا 4K ساخته می شود. دوربین مداربسته داهوا یکی از برترین برند های دوربین مداربسته در بازار ایران و بازار های جهانی است. برای نصب دوربین مدار بسته رعایت اصولی ضروری می باشد تا پروژه به بهترین شکل ممکن و با هزینه های مناسب و اقتصادی به صورت استاندارد پیش رود. لامپ مادون قرمز یا LED های مادون قرمز : برای تصویر برداری در شب از این لامپ ها استفاده می شود که به پرتاب نور این لامپ ها IR گفته می شود بطور مثال دوربین هایی با پرتاب نور IR 10 می توانند 10 متر جلوتر از محل نصب دوربین را روشن کنند.

برای مشاهده تصاویر ارسالی از دوربین های مداربسته از آنها استفاده می شود این نمایشگرها می توانند تلویزیون های معمولی، مانیتور کامپیوتر، LCD و LED یا سایر نمایشگر های تصویر باشند. بعد از مرحله کابل کشی نوبت به اتصالات فیش های بین دوربین و کابل ها در نهایت دستگاه ضبط تصاویر می رسد در دوربین های آنالوگ و HD از کابل کواکسیال و اتصال BNC برای تصویر و در دوربین های تحت شبکه یا IP از کابل های شبکه و سوکت شبکه برای تصاویر استفاده می شود.اتصالات تغذیه دوربین ها برق DC با ولتاژ 12 V می باشد که جریانی معدل 2 آمپر برای هر دوربین کافی است برای دستگاه ضبط تصویر از آداپتورهای 12 V و 3 تا 5 آمپر استفاده می شود که اتصال بین آداپتور و سایر دستگاه های نام برده شده با فیش های نری و مادگی صورت می پذیرد.پس از اتصالات تصویر و تغذیه نوبت به راه اندازی دوربین و دستگاه ضبط تصاویر می رسد که پس از بالا آمدن دستگاه تصاویر برای شما روی مانیتور نمایش داده خواهد شد. برای کسب اطلاعات در مورد هر یک از این خدمات می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان نیز بهره ببرید و یا بر روی لینک های بالا کلیک نمایید.

تهیه نقشه و جایگذاری دوربین هااولین قدم قبل از نصب سیستم نظارتی تهیه نقشه و جایگزاری دوربین ها به توجه به فضای دخلی و بیرونی اماکن می باشد برای مثال دوربین های سقفی دارای لنز های wide هستند یا می توان گفت فیلم برداری در این دوربین ها به صورت پهن است و عموما از این نوع دوربین ها در فضاهایی مثل اتاق ها استفاده می شود و یا دوربین های دیواری که لنز آنها Tele یا طولی است برای فضاهایی مانند خیابان ها راه رو ها و سایر محیطی که فیلم برداری طولی احتیاج دارد استفاده می شود.برخی دیگر از مشخصات دوربین های مدار بسته نیز تعیین کننده است که می توان در این مشخصات به حالت دید در شب دوربین، ضد آب یا ضد گردو غبار بودن دوربین ها که این موضوع تعیین کننده دوربین های داخل و خارج ساختمان می باشد اشاره نمود در دوربین هایی که روی پلاک آنها In Door نوشته شده شما عموما نمی توانید آنها را در محیط بیرون نصب کنید چون در مقابل ورود آب و گردو غبار آسیب پذیر هستند و در این حالنت می بایست از دوربین هایی با مشخصه out Door استفاده سایت finecctv شود. سیستم های جدید نظارتی دارای قابلیت انتقال تصویر به صورت P2P هستند این موضوع این قابلیت را به کاربران دوربین مدار بسته می دهد تا بتوانند با وصل شدن به شبکه اینترنت از هر جای دنیا تصاویر دوربین های مدار بسته خود را ببینند.

لنز با فاصله کانونی متغییر : تصاویر با استفاده از لنز ها بر روی سنسور دوربین متمرکز و تشکیر می شوند این لنز ها در دو نوع ثابت (FIX) و متغییر (Varifocal) هستند که در نوعی از آنها که تصویر برداری به صورت پهن انجام می شود لنز ها Wide نامیده شده و در نوعی که تصویر برداری طولی و با عرض کم انجام می شود لنزها Tele نامگذاری می شوند. اولین موضوعی که در استفاده از این سیستم ها به ذهن انسان خطور می کند تامین امنیت است و این موضوع یک دلیل کافی و مهم برای کسانی که از این سیستم ها استفاده می کنند می باشد در حقیقت دوربین مداربسته نوعی بازدارنده و جلوگیری کننده از وقوع جرم در محل هایی که از آن استفاده شده است می باشد. شما میتوانید برای نصب با کارشناسان ما تماس بگیرید. از این رو مراحل گام به گام نصب دوربین مدار بسته را به صورت تصویری به شما معرفی خواهیم کرد. در تصویر بالا یک نمونه از تفاوت کیفیت در دوربین های TVL قدیمی و دوربین های MP از نوع HD را مشاهده می کنید این تصاویر با دو دوربین آنالوگ و HD گرفته شده و به وضوح دیده می شود که تصاویر دوربین های HD بسیار با کیفیت تر از دوربین های آنالوگ می باشد.

با استفاده از کابل ها و فیش های ارتباطی به این کابل ها می توان برق مورد نیاز دوربین ها را از منبع تغذیه تامین نمود و با استفاده از کابل هایی که برای تصویر هستند تصاویر را از دوربین ها به دستگاه DVR منتقل نمود. محفظه عبور کابل : از هر دوربین مداربسته دو کابل که مر بوط به تغذیه و تصویر دوربین هستند در یک روکش از این محفظه خارج می شوند. داکت کشی و کابل کشیسیم کشی دوربین مدار بسته به دو صورت احام می شود سیم کشی روکار و سیم کشی توکار در حالتی که سیم کشی روکار باشد نیاز است تا از داکت برای مخفی کردن سیم ها از مسیر دوربین تا دستگاه ضبط تصویر DVR و NVR استفاده شود این مرحله نیاز به سلیقه دارد تا کار شکیل باشد همچنین در این مرحله باید کوتاه ترین و بهترین مسیر انتخاب شود و کابل ها با فاصله 25 سانتیمتر از سیم برق کشیده شوند تا نویز حاصل از میدان مغناطیسی سیم های برق روی تصاویر دوربین مدار بسته شما نیافتد.برای کابل کشی تا 50 متر از کابل های ترکیبی استفاده کنید و مسیر های بیشتر از 50 متر می بایست سیم تصویر تنها کشیده شده و برای تغذیه برق دوربین ها از نزدیکترین انشعاب برق استفاده نمود.

سایه بان یا آفتابگیر : برای محافظت دوربین ها در مقابل تابش نور خورشید و آب باران استفاده می شود. برای دوربین های فضای بیرون از کاور استفاده کنید : استفاده از کاورها باعث می شود تا عمر دوربین های شما که در فضای باز در معرض نور خورشید، باران و گردو غبار هستند بالاتر رود علاوه بر این این کاورها شکیل هستند همچنین استحکام بالایی دارند و مانع از به سرقت رفتن دوربین ها می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات هوشمند سازی و ایمن سازی ساختمان اعم از نصب دزدگیر اماکن ، نصب تلفن سانترال ، نصب جک برقی و نصب اعلام حریق و همچنین تعرفه نصب و راه اندازی آن ها ، با رهاورد نیرو تماس حاصل نمایید و یا بر روی لینک هر یک از این خدمات کلیک نمایید. سایر خدمات پرطرفدار رهاورد نیرو شامل این موارد می شوند : ” نصب درب اتوماتیک شیشه ای ، نصب کرکره برقی ، نصب آیفون تصویری و هوشمند سازی ساختمان ” .

نصاب دوربین مدار بسته شخصی است که بتواند تمامی مراحل بالا را به صورت استاندارد و با رعایت اصول ایمنی انجام دهد. دستگاه ضبط تصاویر یا DVR (Digital Video Recorder) وظیفه ضبط و نمایش تصاویر ارسالی از طرف دوربین های مداربسته را دارد بطوری که تصاویر را می توان به صورت درلحظه بر روی نمایشگر و یا تصاویر قدیمی را که بر روی هارد دیسک خود ذخیره سازه کرده است مشاهد و بازبینی کرد. وظیفه تصویر برداری از محیط بر عهده دوربین های مداربسته می باشد این دوربین ها مانند چشم انسان عمل کرده و تصاویر دریافتی از محیط را به دستگاه ضبط تصویر و نمایشگر ارسال می کنند. کابل های این دوربین در نهایت تا فاصله 550 متری بهبود یافته است. نصب دوربین مدار بسته برای منزل راهی بسیار مطمئن برای پیشگیری از سرقت می باشد شما می توانید به تعداد دلخواه یا با پیشنهاد کارشناسی شرکت دوربین هایی را در جلوی درب ساختمان، پارکینگ، انباری ها و مشاعات نصب کنید که این نوع از نصب دوربین بیشتر مختص به آپارتمان ها است تا تمامی ساکنین بتوانند از تصاویر دوربین مدار بسته استفاده کنند اما اگر برایخانه های شخصی، باغ و ویلای خود نیاز به نصب دوربین مدار بسته دارید می توانید تصاویر داخل ساختمان را هم با نصب دوربین داشته باشید.

AHD : تکنولوژی آزاد و زیر شاخه ای از دوربین های مداربسته HD می باشد. HD SDI : تکنولوژی آزاد و زیر شاخه ای از دوربین های مداربسته HD است که بدلیل محدودیت طول کابل کشی و قیمت بالای تجهیزات مورد توجه بازار نمی باشد. HD TVI : تکنولوژی آزاد و زیر شاخه ای از دوربین های مداربسته HD می باشد. کیفیت آنها مانند دوربین های تحت شبکه با مگاپیکسل سنجیده می شود. شکل بالار مقایسه ای از دوربین های مداربسته آنالوگ و میزان کیفیت و حجم تصویر برداری را به ما نشان می دهد همانطور که مشاهد می کنید کیفیت دوربین های آنالوگ از CIF شروع که معدل دوربین های مداربسته 420 TVL بوده شروع و تا 960 H که معادل دوربین های مداربسته آنالوگ با کیفیت 800 TVL است ادامه دارد و در دوربین های مداربسته HD کیفیت با 720 p که معدل دوربین های 1.3 MP و 1080 p که معدل دوربین های مداربسته 2 MP است نشان داده شده و میزان کیفیت تصویر و ابعاد با دقت به اعداد ضرب شده در زیر هر کدام از این کیفیت ها قابل مشاهد است.