مشکل دیگه ی دوربین های مداربسته بی سیم برد پایین ارسال اطلاعات این دوربین ها در مقایسه با دوربین های سیمی است که می توانند مسافت بسیار زیادی را با استفاده از کابل های شبکه پوشش دهند. دوربین مداربسته سیمی برای اتصال به دستگاه نیازمند وجود یک بستر فیزیکی یا همان کابل است که بسته به نوع دوربین می تواند کابل کواکسیال یا کالب شبکه باشد. 5- ارتفاع دوربینهای مداربسته باید به قدری باشد که امکان دسترسی به آنها به سادگی، ممکن نباشد(حدود 3متر از کف). برای جبران مشکل زاویه دوربین های باکس، امکان تعویض لنز و تغییر زاویه دید را برای کاربران فراهم کرده اند. اگرچه این دوربین ها ثابت هستند اما میتوان در برخی مدل ها ( دوربین های جعبه ای ) برای تعویض لنز اقدام کرد و زاویه پوشش دوربین را تغییر داد. دیگر تغییر دوربین های تحت شبکه، حذف دستگاه DVR و جایگزینی آن با NVR است که نمونه پیشرفته تر DVR محسوب می شود و امکانات بیشتری با خود به همراه دارد. سوئیچ شبکه، ارتباط بین دوربینها و سایر سیستمهای اتصالی شبکه را برقرار میکند. کیفیت تصویر 4k در دوربین تحت شبکه، نویدبخش دنیایی مدرنتر و پیشرفتهتر است. 1920 را دارند. با توجه به اختلاف قیمت کم و کیفیت بالای دوربین های مداربسته آنالوگ HD در مقایسه با دوربین های معمولی، این دوربین ها گزینه ی مناسبی برای کاربران خانگی و تجاری به حساب می آید.
همچنین بهتر است برای فضاهایی که نور آنجا کم است، از دوربینهای مداربسته دید در شب استفاده شود. یکی از ویژگیهایی که دوربین تحت شبکه را متمایز میکند، استفاده از قابلیت PoE است. دوربین مدار بسته یکی از محصولات حساس الکترونیکی در دنیای ما محسوب میشود. یکی دیگر از قابلیتهای این دوربین، امکان زوم آن میباشد. این دوربین ها اولین نسل دوربین های مدار بسته و همچنین رایج ترین آن ها به حساب می آیند. دوربینهای مداربسته آنالوگ، از اولین دوربینهای مداربسته هستند که از طریق کابل کواکسیال، اطلاعات دریافتی را به ضبطکننده DVR منتقل میکند و در آنجا تصاویر پردازش میشود. 1-هنگامی که میخواهیم دوربینهای مداربسته را در داخل مکان موردنظر نصب کنیم، عموما در گوشه قرار میگیرند. با انتخاب مکان مناسب، تعداد دوربینهای نصب شده در پروژه میتواند کاهش پیدا کند و همین موضوع، باعث صرفهجویی در هزینهها میشود. بنابراین در زمانیکه دوربین نیاز به سرویس یا تعمیرات خاصی داشته باشد، باید آن را به یک مرکز مجاز با تعمیرکاران حرفهای بسپارید. دوربینهای آنالوگ و IP هم در داخل خانه و هم در خارج آن میتوانند نصب شوند. دوربینهای آنالوگ برای نگهداری و آرشیو کردن تصاویر باید از یک حافظه برای ذخیره کردن تصاویر استفاده کنند.
بهطورکلی، دوربینهای مداربسته به دو دستهی کلی دوربینهای مداربسته داخل ساختمانی و خارج ساختمانی تقسیم میشوند. دوربینهای مداربسته به فضای زیر خود دسترسی ندارند، به همین دلیل است که به این نقطه، نقطهی کور میگویند. مزیت این دوربین ها نداشتن نقطه کور است و تمامی فضا را تحت پوشش قرار می دهند. نقطه کور دوربینهای مداربسته، دقیقا زیر آنها میباشد. در دوربینهای مداربسته دیگر، شما امکان زوم بر روی سوژههای مختلف را ندارید. 960 قادر به ضبط تصویر هستند به همین جهت در مقایسه با دیگر دوربین های مداربسته از کیفیت پایین تری برخوردارند. در طی فرآیند ساخت این دوربین، آزمایشهای زیادی جهت مقاومسازی در برابر انواع ضربهها انجام میشود. یک تکنولوژی کاملا پیشرفته که میتواند امکانات و ویژگیهای زیادی را در اختیار شما قرار دهد. در نتیجه شما میتوانید با مراجعه به صفحه نصب دوربین مداربسته در تهران، از مشاوره حرفهای و رایگان عماد ایمن بهرهمند شوید. از معایب دوربین های بی سیم همان طور که در بالا اشاره شد می توان به ناپایداری ارتباط این دوربین ها اشاره کرد به طور مثال اگر در میانه ی راه دیواری بتنی قرار داشته باشد ممکن است اختلالاتی در ارتباط شما بوجود بیاید. ما در این مقاله به نکات مهم در انتخاب مکان مناسب برای نصب دوربینهای مداربسته اشاره کردهایم.
بازه داینامیک مشخص میکند که توانایی دوربین مداربسته در ضبط تصاویر در بازههای مختلف نور چقدر سایت finecctv است. درهنگام نصب دوربینهای مداربسته باید به نقاط کور دوربینها توجه کرد تا هر دوربین را به گونهای نصب کرد که نقاط کور دوربین مداربستهی دیگر را پوشش دهد. کارشناسان عماد ایمن سه فاز هر پروژه حفاظتی شامل، طراحی، اجرا و نگهداری از تجهیزات را پوشش میدهند. شرکت ایده آل گستر با بیش از 2 دهه تجربه در امر تعمیرات محصولات اداری و ارتباطی پاناسونیک، مفتخر است تا به وسیله کارشناسان مجرب خود، تعمیرات تخصصی دوربین مدار بسته را در مجموعه خود داشته باشد. این نوع دوربین ها با توجه به برخورداری از حداکثر پهنای باند و سرعت، ارتباطی با حداکثر پایداری و بدون وقفه ارائه می دهند. و دستهبندیهای دیگر دوربینهای مداربسته براساس نوع تکنولوژی بهکار رفته در آنها میباشد. 6- بهطورکلی، بهتر است دوربینهای مداربسته بهجای آنکه روبهروی مسیر ورودی قرار بگیرند، در جهت آن نصب شوند تا تشخیص حرکت بهتر انجام شود. مزیت استفاده از دوربین مداربسته تحت شبکه دام پوشش گسترده تر محیط است درحالی که در دوربین مداربسته باکس شما قادر به پوشش تمام زوایا نیستید و همین مورد سبب می شود از این نقاط کور در جهت اهداف خراب کارانه استفاده شود.
این دوربینهای مداربسته دارای محفظه مقاوم فلزی و لولههای مخصوص برای محافظت از سیمکشی آن هستند. دوربین مداربسته بی سیم می تواند بدون وجود کابل و بستر فیزیکی، تصاویر را با استفاده از امواج وایرلس انتقال دهد. رایجترین کابل تصویر برای دوربینهای آنالوگ، کابل کواکسیال rg59 است. 4- برای نصب دوربین مداربسته خارج از ساختمان، لازم است تا دوربینها تمام فضاهای ورودی را پوشش دهند. 3- اگر ساختمان شما چند طبقه میباشد، توصیه میشود در طبقه همکف که رفت و آمد بیشتری صورت میگیرد، تعداد دوربینهای مداربسته بیشتر باشد. علاوه بر این در سیستم های تحت شبکه شما می توانید تصاویر را از سیستم کامپیوتری خود یا تلفن همراهتان مشاهده کنید. نقاط کور دوربینهای مداربسته، همیشه از مشکلهای چالش برانگیز است که دزدهای حرفهای با استفاده از همین نقاط وارد کارخونهها یا فضاهای دیگر میشوند. همچنین در مجاورت فضاهای ورودی نصب میشوند تا ورود و خروج افراد را ضبط کنند. مخصوصا در فضاهای بزرگ و صنعتی بهتر است حتما با یک کارشناس مشورت کنید. این دوربینها در فضاهای تاریک یا با نور کم نصب میشوند.
در فضاهای پررفت و آمد یا جاهای دورافتاده، از دوربینهای مداربسته ی خاصی استفاده میشود که در برابر انواع ضربه مقاومت دارند. ساختار سیستمی این دوربین ها به گونه ای است که شما می توانید با تنظیم آدرس IP بر روی آن ها، از طریق شبکه یا اینترنت به صورت آنلاین تصاویر ارسال شده از دوربین های مداربسته را دریافت و مشاهده نمایید. عملکرد دوربینهای آنالوگ به این صورت است که دریافت و ارسال دادهها مبتنی بر امواج آنالوگ انجام میشود. دستگاه NVR همان ضبطکننده تصاویر است که دادهها را در خود ذخیره و نگهداری میکند. علاوه بر نوع دوربین هنگام خرید شما میبایست به ذخیره کننده تصویر و تعداد دوربین هایی که به دستگاه متصل میگردد هم توجه ویژه داشته باشید . در بعضی از موارد برای اخذ برخی از مجوزها شما ملزم به خرید تجهیزات مداربسته میباشید . 2- در سیستمهای امنیتی داخلی، معمولا از ترکیب دوربینهای مداربسته مخفی و آشکار استفاده میکنند. البته میتوان از این دوربینها بهصورت شبانهروز، هم در داخل و هم در خارج ساختمان استفاده کرد. همانطور که از نام دوربین های ثابت مشخص است، این دوربین ها در نقطه ای مشخص قرار گرفته و یک زاویه دید ثابت در اختیار کاربر قرار می دهد.
شرکت ایده آل گستر مفتخر به تهیه و عرضه انواع دوربین مداربسته پاناسونیک ، تجهیزات ذخیره ساز و لایسنس های مربوطه مشتریان گرامی در ایران میباشد. اولین دوربین های تجاری با نام Vericon در سال 1949 در آمریکا به بازار عرضه شدند و نکته قابل توجه این عرضه تجاری، عدم نیاز به هر گونه مجوز دولتی برای استفاده از دوربین مداربسته بود. دوربین های مداربسته ثابت برای نظارت هر روزه بر روی یک مکان ثابت مناسب هستند . که نیاز به نظارت مستقیم بر روی محیط میباشد دوربین مداربسته نصب میگردد . این دوربینهای مداربسته 360 درجه اطراف خود را پوشش میدهند. مزیت این دوربین ها در مقایسه با دوربین های دام در این است که دوربین بولت از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است و در مناطق مختلفی از جمله روی سقف و دیوار قابل نصب است درحالی که دوربین دام با هدف پوشش فضاهای وسیع طراحی و تولید شده است. حسب بر مکان نصب دوربین های مداربسته دارای انواعی از قبیل دام یا سقفی ، باکس یا جعبه ای ، اسپید دام یا چرخان و بولت با بدنه استوانه ای شکل هستند . امروزه استفاده از دوربین مداربسته یا سیستم نظارت تصویری به به دلیل اهمیت پیدا کردن مسایل امنیتی و حفاظتی با افزایش روبرو گردیده است .
حدود 7 سال بعد دوربین مداربسته ای با نام تجاری vericon در ایالات متحده در دسترس عموم قرار گرفت .دوربین های مداربسته اولیه قابلیت ظبط تصاویر را نداشتند ، تا در سال 1990 با روی کار آمدن تکنولوژی دیجیتال امکان ظبط تصاویر فراهم گردید . دوربین های مدار بسته به 4 صورت دام، اسپید دام ، جعبه ای و بولت موجود است. یک از رشته کابلها برای انتقال تصویر و صدا است و دیگری برای کاهش میزان پارازیتهای ناشی از عوامل مختلف، به کار گرفته میشود. این مورد میتواند امکان دسترسی به تصاویر را برای هر کسی که در محدوده فرکانس امواج آنالوگ قرار دارد، فراهم کند. دوربین AHD علاوه بر داشتن تصاویر HD، توانایی کابلکشی دوربین تا محدوده 500 متر را دارد. مانند، درها، دیواری که محدوده زمین را مشخص میکند و فنسها. بهطور مثال، هنگامی که بخشی از تصویر نور زیادی دارد و بخش دیگر در نیمه تاریک قرار میگیرد، جزئیات تصویر در نیمه تاریک مشخص نمیباشد. چرا که تصویر سوژه تاریک و پشت سر او روشن میشود. در این مواقع باید انتظار این را داشته باشیم که سوژه را به طور واضح نبینیم.
نصب دوربین مداربسته در منزل، شاید آسان بهنظر برسد، اما طراحی مکان نصب و مدار مناسب جهت صرفهجویی در هزینه، نیازمند نظر کارشناس دارد. 2 نقطه کور دوربینهای مداربسته کجاست؟ نقطه کور دوربینهای مداربسته کجاست؟ در هنگام نصب دوربینهای مداربسته، انتخاب مکانی مناسب برای جایگذاری دوربینهای مداربسته از اهمیت بالایی برخوردارند. به خاطر داشته باشید این دوربین ها قابلیت دید در شب ندارند و برای مکان هایی که نور کمی دارند، مناسب نیستند. یکی از بزرگترین مزیت های این نوع دوربین، جابجایی آسان آن ها است که باعث شده در مقابل دوربین های سیمی که برای جابجایی نیاز به تغییراتی در طول کابل دارند، برگ برنده را داشته باشد. در مجموع یکی از مزیتهای دوربین مدار بسته آنالوگ، هزینه کمتر نسبت به دوربین مدار بسته IP است. دوربین های تحت شبکه نسبت به دوربین های آنالوگ دارای تصاویر بهتری میباشند که بالطبع آن قیمت بالاتری هم دارند . هر دو این دوربینها امکان کنترل از راه دور نیز دارند. ولی دوربینهایی نیز وجود دارند که از قابلیت HD نیز استفاده میکنند. دوربینهای مداربسته غیرمخفی برای پوشش فضاهای مهم و اصلی، و دوربیهای مداربسته مخفی برای فضاهایی که دید کور دارند و دوربینهای مداربسته معمولی به آنجا دسترسی ندارند، نصب میشوند.
اما اگر از دوربینهای مداربسته با قابلیت WDR استفاده شود، تصویر هم در نیمه پرنور و هم در نیمه تاریک دارای جزئیات خواهد بود. تاریخچه استفاده از اولین دوربین مدار بسته به سال 1942 باز میگردد که ارتش آلمان برای نظارت بر روند پرتاب موشک های خود از دوربین مدار بسته استفاده کرد. این موارد باعث می شود بتوان نظارت بیشتری روی مناطق مورد نظر داشت.. شرکت پاناسونیک با بیش از 60 سال سابقه و دهها اختراع در طراحی و تولید از شرکت های پیشرو در صنعت نظارت تصویری دنیا میباشد . دوربین مدار بسته را CCTV که مخفف عبارت Closed-circuit television میباشد نیز مینامند . همچنین در برخی انبارهای صنعتی و پارکینگهای عمومی نیز نصب میشوند. دوربین های مدار بسته معمولا در دو نوع دوربین مداربسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه طراحی و ساخته میشوند . انتخاب دوربین مداربسته مناسب برای موقعیت مورد نیاز، یکی از مهمترین موارد است که باید به آن توجه کرد. دوربین های آنالوگ با توجه به قیمت کم، سیستم کوچک و نصب آسان یکی از انتخاب های کاربران خانگی و حتی کسب و کار های کوچک به شمار می روند. سیستم دوربین های مداربسته آنالوگ از یک یا چندین دوربین آنالوگ، یک دستگاه DVR ( ضبط دیجیتال تصاویر ) و کابل کواکسیال جهت اتصال دوربین ها به DVR تشکیل شده است.
دوربین های نظارتی امروزی اولین بار توسط شرکت زیمنس در آلمان و در سال 1942 برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک استفاده گردید . امروزه تمامی سیستم های نظارتی دارای فضای پشتیبان کافی برای ظبط تصاویر میباشند . اما اگر دوربینهای مداربسته شما دارای قابلیت دید در شب نیستند، باید نور کافی برای ضبط تصاویر با کیفیت را فراهم کنید. دوربینهای مداربسته با قابلیت زوم، دوربینهای گنبدیای هستند که میتوانند در زوایای مختلف بچرخند و بر روی یک محور، حرکت کنند. دوربین مدار بسته متحرک یا PTZ دوربین هایی هستند که میتوانید آن ها را در محورهای افقی و عمودی به صورت دستی یا اتوماتیک به حرکت درآورده یا روی تصویر زوم کنید. دوربین مداربسته اسپیددام با توجه به ویژگی جابجایی در محورهای افقی و عمودی و ترکیب این ویژگی با زاویه ی عریض دوربین های دام، فضای بسیار وسیعی را می تواند پوشش دهد. دوربین های مداربسته بولت دوربین هایی استوانه ای هستند که دارای تنوع زیاد و ویژگی های گسترده هستند. یعنی دوربینهای مداربسته ای که روبهروی پنجره یا درب نصب میشوند بهتر است دارای قابلیت WDR باشند.
هر نوع کاربری، دوربین مدار بسته ای مخصوص به خود دارد و با توجه به نوع نیاز باید دوربینی متناسب را تهیه کرد. در نتیجه اگر نیاز شما، زوم کردن و دیدن جزئیات بیشتر مانند پلاک ماشین میباشد، باید دوربین مداربسته با قابلیت زوم تهیه کنید. در ساختار سیستمی دوربین مدار بسته تحت شبکه ، تجهیزات پسیو شبکه بیشتری به نسبت دوربین های آنالوگ احتیاج است، برای راه اندازی این دوربین ها نیاز به سوئیچ شبکه برای برقراری ارتباط بین دوربین ها و سیستم های اتصالی است هم چنین در صورتی که قصد داشته باشید به صورت آنلاین و از طریق اینترنت محل کار و زندگی خود را مشاهده کنید همانند دوربین های آنالوگ نیاز به یک مودم روتر دارید. دوربین مداربسته وسیلهای است که توسط آن می توانید نسبت به ضبط تصاویر در جهت اهداف نظارتی و شخصی اقدام نمایید. همچنین باید توجه داشت، دوربینهای مداربستهای که خارج ساختمان نصب میشوند، مستقیم در جهت تابش نور آفتاب نباشند. اما برخلاف دوربینهای آنالوگ، دوربینهای مداربسته IP، مستقیما به اینترنت وصل میشوند و اطلاعات به صورت مستقیم در خود دوربین پردازش میشود.
دوربینهای مداربسته انواع مختلفی دارند که در مقالهی پرفروشترین دوربینهای مداربسته، مذلها و کاربرد هر یک از آنها توضیح داده شدهاست. دوربین ها به طور استراتژیک در جای خود قرار می گیرند، بنابراین شما می توانید مناطق خاصی از خانه و شرکت که اهمیت بیشتری دارند را به این سیستم مجهز کنید. آخرین دوربین هم دوربین اسپید دام است , همان طور که از نام این دوربین مشخص است این دوربین همان دوربین مدار بسته دام است با این تفاوت که قابلیت PTZ یا متحرک بودن را دارا می باشد. از این دوربینها در مکانهای عمومی مانند خیابانها یا میدانها استفاده میکنند. بزرگترین تفاوت این دوربین ها، رزولوشن و وضوح بالاتر تصاویر ضبط شده است به طوری که شما به راحتی در این تصاویر می توانید چهره افراد را تشخیص دهید و حتی از تصاویر به عنوان مدرک جرم نیز استفاده کنید. این دوربین ها با نام های دیگری از جمله دوربین IP یا دوربین اینترنتی نیز شناخته می شوند.
البته ذکر این نکته نیز ضروری است که امروزه دوربین های تولید شده ترکیبی از موارد مختلف هستند و بهتر از قبل می توانند تمامی نیازهای کاربران را پوشش دهند. زیرا در این صورت زاویه بیشتری را تحت پوشش قرار میدهند. زیرا وجود خود دوربینها مانع ورود غیرمجاز میشود. زیرا همین موضوع سبب تاری تصاویر در شب میشود. البته دوربین های آنالوگ به غیر از قیمت پایین تر دارای پیچیدگی کمتری در نصب و راه اندازی مقابل دوربین های تحت شبکه میباشند که این امر سبب محبوبت این مدل از دوربین ها گردیده است . در سالهای اخیر شرکتهای تولید کننده تلاش کرده اند که با فشرده سازی تصاویر کیفیت دوربین های آنالوگ را بهبود ببخشند . قابلیت WDR یا Wide Dynamic Range در دوربینهای مداربسته به معنای بهبود کیفیت تصاویر و افزایش بازه داینامیک دوربین است. دوربینهای مداربسته آنالوگ و IP دارای تفاوتهای زیادی هستند، که شما میتوانید در مقاله 10 تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و IP، از آن آگاه شوید.