آسانسو و پله برقی آسانسور و پله برقی آتی سازان آتی سازان کونیگ

از این وسیله برای سرعت بخشیدن به جا به جایی افراد یا بارها از نقطه ای به نقطه دیگر استفاده می شود. بیشترین کاربرد پیاده رو متحرک در فرودگاه ها، فروشگاه های بزرگ، پایانه های مسافربری، امکان دیدنی و تفریحی است. پله برقی غیر تجاری در مکان هایی نصب می شود که ترافیک رفت و آمد بالایی دارند.

همانطور که می دانید سیستم های هیدرولیک، سیستم هایی هستند که به منظور تأمین انرژی و به عبارتی نیروی محرکه لازم برای حرکت دادن اجسام، از انرژی سیالاتی نظیر آب، روغن و … استفاده می کنند. این سیستم ها در ماشین آلات و ادوات صنعتی و کشاورزی و معادن و راهسازی و … بسیار پرمصرف و پرتقاضا می باشند. شرکت لاران صنعت با همکاری با شرکت های تولیدکننده معتبر بین المللی نسبت به واردات برندهای باکیفیت انواع ادوات هیدرولیک صنعتی و راهسازی اقدام کرده است.

ثبت نام

آسانسو و پله برقی آسانسور و پله برقی آتی سازان آتی سازان کونیگ

از آنجایی که ممکن است این پله ها در معرض رطوبت قرار بگیرند حتما باید پوشش آنها ضدزنگ بوده و درجه حفاظت موتور IP54 باشد. پله برقی نیمه تجاری در تمام ساعات شبانه روز فعال است و معمولا در مکان هایی نظیر پل های عابر پیاده، مکان های عمومی، قسمت های غیر اصلی ایستگاه مترو، بیرون ساختمان ها و قسمت های عمومی و پر رفت و آمد داخل ساختمان ها نصب می شوند. طراحی این پله ها موجب می شود که آنها فضای کمی اشغال کنند؛ از دیگر ویژگی های پله های برقی مراکز تجاری این است که تعداد پله های افقی در ایستگاه های پایین و بالا، دو عدد بوده و قطر قرقره ها ۷۵ میلیمتر است. پله برقی، مجموعه ای از پلکان به هم پیوسته است که به منظور جا به جایی افراد بین طبقات ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. پله ها در این سیستم به صورت چرخه ای تکرار شونده و بازگشتی در گردش هستند و موتور باید توانایی وزن افراد روی پله ها را داشته باشد. این شرکت از بدو تأسیس سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی عضو این سندیکا گردیده و در حال حاضر نیز دارای پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنایع می باشد.

پله برقی نیمه تجاری

تابلو فرمان پار در بازار کشور نیز دارای جایگاه مطلوبی بوده و کیفیت این تابلو فرمان در بین کارشناسان و متخصصین نیز تایید شده است. تابلو فرمان آسانسور پار با قدرت7/5 کیلو وات و با سرعت 1 متر بر ثانیه در کشور توسط مهندسین توانمند شرکت پار طراحی و به تولید انبوه رسید. شركت پار با توجه به طراحي سيستم هاي جديد امکان استفاده از آسانسور هاي سرعت بالای 3VF را براي ساختمان هاي مرتفع فراهم آورده است.

  • حفاظت از حریق در محفظه های زمینی ( موتورخانه و چاهک) پله برقی در طبقات ممکن است بوسیله تعبیه اسپرینکلر(آب فشان) های خودکار یا پوشاندن آنها با پرده های نسوز صورت گیرد.
  • اولین مرحله ساخت پله برقی، تکمیل طراحی مطابق آنچه در قسمت قبلی عنوان شد می باشد.
  • سازندگان پله برقی از اطلاعات جمع آوری شده در بخش طراحی استفاده می کنند تا پله برقی مورد سفارش را با تجهیزات منتطبق بر نیاز هر مشتری تولید نمایند.
  • خرپا شامل دو چرخ محرک است که یکسری پله تاشو را بصورت یک حلقه پیوسته به حرکت در می آورند.
  • در 1910 سیبرگ حق ثبت اختراع خود را به شرکت آسانسور اوتیس واگذار نمود.

فرقی که بین راه پله معمولی با پله برقی در ساختمان وجود دارد، سرعت جابجایی و رفاه و آسایش افراد است که می توانند بدون فعالیت جسمانی در طبقات جابجا شوند. پله برقی برای سرعت دادن به جابجایی افراد در بین طبقات ساختمان در کمال آرامش و بدون فوت وقت طراحی و تولید شده است. پله برقی ها می توانند به گونه ای برنامه ریزی شوند که در مراکز بزرگی همچون متروهای عظیم که از چندین پله برقی استفاده می گردد، به عنوان راهنمای ورود و خروج در مسیر های منظم قرار بگیرند و به گونه ای چیدمان گردند، که افراد بدون معطلی، مکان مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند. نسبت به آسانسور فوت وقت ندارد و به صورت مستمر در حال جابجایی افراد است. از مزایای دیگر پله برقی می توان به این مورد که ظرفیت محدودی را همانند کابین آسانسور ندارد، اشاره کرد. برای نصب و راه اندازی پله برقی باید به نوع ساختمان و مکانی که پله برقی در آن نصب می گردد توجه شود.

موتورهای گیرلس از طریق جریان مغناطیسی ایجاد شده مابین روتور و استاتور کار می‌کند. لازم به ذکر است که به آن دسته از موتورهای دارای اینکودر که ارتباط دایره ای، (رفت و برگشتی) بین موتور و تابلو فرمان برقرار باشد، Closed Loop و به دسته دیگر که فاقد این ویژگی باشندOpen Loop گفته می‌شود. کیفیت حرکتی مطلوب و دقت ایست بالا در لول طبقه، مزیت سیستم Closed Loop نسبت به Open Loop می‌باشد.

در سیستم پیاده روی متحرک یا رمپ به جای استفاده از استپ از پالت بهره می گیرند و همان نقشی را که پلکان در مجموعه پله برقی ایفا می کند را پالت در سیستم رمپ دارد و افراد در هنگام جابجایی بر روی آن می ایستند. سرعت پله برقی ها از 0.5 شروع و در نهایت تا 0.75 متر بر ثانیه می رسد. در طراحی پله برقی به فاصله عمودی بین طبقات برای به دست آوردن شیب درست باید توجه گردد. با ترکیب درستی از تکنولوژی کنترل پیشرفته و سیستم های هیدرولیکی GMV ایتالیا، آسانسورهای هیدرولیک مدل GRH راحتی و اطمینان را برای شما فراهم می کند.

تعداد پله های افقی

دربی که در ورودی کابین قرار گرفته و معمولاً به‌طور خودکار باز و بسته مرجع می‌شود. که حرکت آن براثر اصطکاک بین سیم بکسل و شیار فلکه کشش به هنگام چرخش آن توسط سیستم محرکه انجام می‌شود. سطح لرزش افقی که هنگام حرکت این موتور ایجاد می شود متناسب با استاندارد جهانی CEاست.